Privat pasningsordning 0-3år


Hjem Om Spradebassen Belliggenhed Åbningstider Pladser Billeder

Altid frisk på sjov og ballade…….

Om Spradebassen

Mit navn er Rikke Dolling, jeg startede Spradebassen 1. januar 2010                                              

Forinden arbejdede jeg som kommunal dagplejer i Frederikssund kommune, men valgte at starte op som privat børnepasser/dagplejer i stedet for. Da dette giver flere muligheder og større valgfrihed.

Vi planlægger selv vores hverdag, kommer ud og ser mere og kan samtidig tage tingede i vores eget tempo.

Vi nyder at få besøg af bedste, som godt kan lide at lege med, tage på ture og være kreative sammen med os. Hun har arbejdet med børn alderen 0-5 år i over 20 år.

Jeg har ikke kun verdens bedste job, men også jordens dejligste familie. Jeg er gift med Anders og sammen har vi Malene på 14, Emil på 11 og Mads på 8. Vi har også en lille allergivenlig hund der hedder Ludwig.

Det er dejligt at se hvor stor gensidig glæde der er hos mine egne børn, såvel som hos dagpleje børnene når de er sammen. De har rigtig meget glæde af hinanden, når Malene og Emil og Mads kommer hjem fra skole.

Vores hjem er 100% røgfrit.

Jeg er uddannet social- og sundhedshjælper i 1996, samt uddannet salgsassistent i et møbelhus i 2002.

Har taget hygiejnecertifikat i forbindelse med et job i en vuggestue, hvor jeg også stod for madlavning til vuggestuebørnene.

Har i forbindelse med mit job som dagpleje, været til flere foredrag om bla. Motorik og sanser 0-2år, nye forældretyper, højt sensitive børn og har taget førstehjælps kursus som jeg løbene for genopfrisket. Der vil løbende blive ført flere foredrag/kurser til listen:)